Jakten på ligaguldet är i full gång!

Jakten på ligaguldet är i full gång!

måndag 2 januari 2017

2016 års segrare!

Ett stort grattis till Hasse, Sanna och Vilmar som tar hem de tre klasserna öppna, tjejligan och barnligan!

En av hasses nya arter för året gräskarp, bidrar till att Hasse segrar för sjunde gången i ligans numer 22 åriga historia. 13553 poäng får Hasse vilket är det femte mesta någon har fått på ett år.

Sanna med sin reg-fenknot från i somras, tar hem sitt andra guld i tjejligans historia. Sanna slutar på fina 459 poäng totalt och tar en överlägsen seger i tjejligan!

Vilmar vinner sitt första guld i barnligan! Här en fin långa från Norge. Vilmar imponerar med en 9:e plats i totalen och 1704 poäng!


Övriga medaljörer blir:

Adam trodde nog knappt själv att han skulle kunna hålla i sin medaljtrend, Adam har aldrig missat pallen på 21 år och mäktar med silver i öppna klassen 2016, imponerande, 11610 poäng.

Petter fiskade stabilt även i år trots problem med sänkt båt och dessutom ny kärlek :) brons i öppna klassen, 10484 poäng.

Edit tar sin första medalj i sin fiskekarriär! Det blir ett imponerande silver i tjejligan, 162 poäng.

Det var länge sedan Birgitta var med på pallen i tjejligan men i år slog hon till med denna fina abborre som ledde till brons i tjejligan, 30p.

Love hade sitt överlägset bästa fiskeår hittills och slutade på imponerande 938 poäng! En stabil andraplats i barnligan!

Thede tappade sin långa svit av segrar i barnligan då lillebröderna Love och Vilmar visade framfötterna. Men en klar bronsplats blev det i alla fall med 236 poäng.

Grattis igen till samtliga medaljörer i 2016 års fiskeliga!




3 kommentarer: